Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ علی اکبر اختری رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه با اشاره به بین المللی شدن دانشگاه صنعتی کرمانشاه از سال ۱۳۹۷، گفت : در مدت سه سال گذشته که بین المللی شده‌ایم، توانسته‌ایم در این بخش عملکرد بسیار خوب و قابل توجهی داشته باشیم.

او گفت : طی این چندسال با حدود ۲۰ دانشگاه خارجی تفاهم نامه‌های همکاری منعقد کرده ایم که برخی از آن‌ها نیز اجرایی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه بااشاره به برگزاری کنفرانس‌ها، همایش و سه ورکشاپ بین المللی در این دانشگاه، افزود: علیرغم موفقیت‌هایی که در تعامل و ارتباط با دانشگاه‌های خارجی داشته‌ایم، اما در بحث جذب دانشجوی خارجی چندان موفق نبوده‌ایم.

او در پاسخ به چرایی موفق نبودن این دانشگاه در جذب دانشجویان خارجی، گفت: عمده دانشجویان خارجی که در کرمانشاه تحصیل می‌کنند از کشور عراق و بویژه اقلیم کردستان هستند، این درحالی است که دانشگاه صنعتی کرمانشاه در لیست دانشگاه‌هایی که دانشجویان اقلیم می‌توانند در آن تحصیل کنند قرار ندارد.

اختری ادامه داد: درحال برنامه ریزی هستیم تا بتوانیم علاوه بر بخش عرب نشین عراق، از دیگر کشور‌ها هم دانشجویان خارجی را جذب کنیم و اقداماتی هم در این رابطه انجام شده است.

او از ترسیم چشم انداز چندساله برای جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه صنعتی خبرداد و گفت: طبق برنامه تا سال ۱۴۰۱ بین ۲۰ تا ۵۰ دانشجوی خارجی جذب خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه افزود: رشته‌های مهندسی، راه آهن و انرژی از جمله حوزه‌هایی است که بواسطه توانایی زیادی که در آن‌ها داریم می‌توانیم به بخش عرب نشین عراق خدمات صادر کنیم، لذا روی آن تمرکز داریم.

او ادامه داد: توانایی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در رشته‌های مهندسی به گونه‌ای است که درحال حاضر در کشور قطر درحال اجرای پروژه‌ای در حوزه خدمات مهندسی هستیم.

اختری به جایگاه دانشگاه صنعتی کرمانشاه بین دانشگاه‌های صنعتی کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در رتبه یازدهم تا پانزدهم کشوری هستیم که جایگاه مناسبی است، اما به شرایط بهتری فکر می‌کنیم.

او افزود: دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه صنعتی شاهرود با قدمت ۳۰ تا ۴۰ سال، دانشگاه ۵۰ ساله صنعت نفت آبادان و دانشگاه ارومیه هم در همین رتبه‌ها قرار دارند .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تفاهم نامه تفاهم نامه همکاری دانشجویان خارجی دانشگاه صنعتی کرمانشاه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۳۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران

اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران مستقر شدند.

به گزارش ایسنا، تعدادی از فعالان و نمایندگان عرصه اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران جهت ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایرانی حضور یافتند.

در این نشست حسن زمانیان، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی اظهار کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات بویژه صادرات و همچنین در جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

وی ضمن اظهار خرسندی از حضور و استقرار اتاق‌های بازرگانی در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است.

زمانیان افزود: در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صمت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صمت گواهی‌نامه‌های رتبه‌بندی تحقیق و توسعه صادر می‌شود که معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی درصورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می‌مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین‌کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران صادر می‌شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد، آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند، از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است، ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم و این فاصله به این دلیل است که نمی‌توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری‌سازی نرسانده‌ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود و باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که دارای پیچیدگی اقتصادی مثبت باشند.

به نقل از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد و همچنین محصولات تولیدشده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرند که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می‌توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری‌سازی و فروش محصولات نقشی کلیدی داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد/ میزبانی از ۲ هزار تاجر خارجی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • حضور گروه صنعتی ایران‌خودرو در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو
  • جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی