Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: این مدیریت در سال ۱۳۹۹ مجموعه‌ای از اقدامات برای مقابله با ویروس کرونا انجام داده که از جمله آن می‌توان به حمایت از فعالیت‌های پژوهشی اساتید و دانشجویان اشاره کرد.

رضا همتی، مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص فعالیت‌های این مدیریت در سال ۱۳۹۹ گفت: مدیریت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه در راستای مقابله با ویروس کرونا، مجموعه‌ای از اقدامات انجام داده که از جمله آن می‌توان به حمایت از فعالیت‌های پژوهشی اساتید و دانشجویان (شامل حمایت مالی از طرح‌های صنعتی تولید مواد و دستگاه‌های ضد عفونی کننده) اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همتی افزود: علاوه بر آن، در سال ۱۳۹۹ توانستیم در بخش پژوهش و فناوری چندین کارگاه داخلی، ملی و بین‌المللی را در زمینه آشنایی با Clarivate Analytics با حضور اساتیدی از دانشگاه‌های بزرگ کشور و دانشگاه‌های بین‌المللی به صورت مجازی برگزار کنیم که با توجه به نظرسنجی اساتید شرکت‌کننده، نتیجه خوب و تاثیرگذاری را در پی داشته است.


مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی کرمانشاه اظهار کرد: اصلاح آئین‌نامه و شیوه‌نامه‌های حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه و تعریف مشوق‌های مناسب در جهت کیفی‌سازی فعالیت‌های پژوهشی، ارائه آمار‌های پژوهشی مختلف و متنوع از دستاورد‌های پژوهشی دانشگاه جهت معرفی هر چه بیشتر دانشگاه در سطح استان و کشور و همچنین اصلاح سامانه‌های موجود جهت بهبود روند‌ها و کاهش زمان انجام امور کاربران و انجام فعالیت‌های پژوهشی با دقت و کیفیت بیشتر اشاره از جمله دیگر اقدامات انجام شده مدیریت امور پژوهشی و فناوری این دانشگاه است.


وی بیان کرد: تهیه و تدوین چارت‌های سازمانی حوزه پژوهش و فناوری با در نظر گرفتن جدیدترین استاندارد‌های موجود جهت معرفی فرآیند و تهیه فایل معرفی کامل مشخصات مجلات JCR برای اولین بار به شکل عمومی در کشور از دیگر اقدامات مدیریت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سال ۱۳۹۹ بودند.


همتی گفت: توسعه دانش و فناوری در کشور مستلزم سرمایه‌گذاری بر روی پژوهش و زیرساخت‌های آن است و با توجه به اهمیت این موضوع در این حوزه توانستیم با پیگیری عقد قرارداد با صندوق حمایت از فناوران و پژوهشگران برتر کشور در راستای رونق زیرساخت‌های پژوهشی و فناوری اقدامات مطلوبی انجام دهیم.


وی ابراز کرد: پیگیری و دریافت بیش از ۳ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز آزمایشگاه مرکزی و خرید تجهیزات پژوهشی برای گروه‌های مختلف دانشگاه و به روز رسانی اکثر آزمایشگاه‌های دانشگاه با بودجه مذکور از دیگر اقدامات این مدیریت در بخش پژوهش و فناوری بوده که به نوبه خود نقش بسزایی در پیشبرد اهداف آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی کرمانشاه داشته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی کرمانشاه پژوهش و فناوری دستاورد دانشگاهی فعالیت های پژوهشی پژوهش و فناوری سال ۱۳۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۷۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن مددی دادستان عمومی و انقلاب استان البرز با تشریح اقدامات انجام شده در حوزه قضائی کرج که منجر به ورود به موقع و مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی به وسعت ۱۱۰ هکتار شد گفت: در پی دریافت گزارش جهاد کشاورزی در خصوص آغاز تغییر کاربری در «اراضی کلوان» بخش آسارا و منطقه «خدایار خان» ماهدشت اقدامات قانونی در این خصوص با نظارت دادستانی عمومی و انقلاب مرکز استان اجرایی شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با اعلام اینکه این اقدامات در دو عملیات جداگانه انجام شده است، اضافه کرد: در منطقه «خدایار خان» ماهدشت وسعت ۹۰ هکتاری و در «اراضی کلوان» بخش آسارا وسعت ۲۰ هکتاری در معرض تغییر کاربری بودند، اقدامات مقتضی نسبت به اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی به اجرا رسید.

وی با اعلام اینکه ارزش اراضی اعمال قانون شده در دو عملیات، ۵,۹۰۰ میلیارد تومان است و با اشاره به اقدامات قانونی انجام شده اظهار داشت: در این عملیات تفکیک، قطعه بندی و دیوارکشی ۵۷ مورد، بنا و ویلای غیرمجاز ۱۰ مورد، محوطه سازی ۲۶ مورد، دپوی مصالح ۱۳ مورد و همچنین موارد متعددی اعم از ایجاد راه، گودبرداری و انشعابات غیرمجاز گاز، برق و آب قلع و قمع شد.

مددی با یادآوری دستاوردهای سند تحول و تعالی در پیگیری از جلوگیری تغییر کاربری اراضی و تعدی به منابع طبیعی، تصریح کرد: مقابله با تغییر کاربری اراضی کشاورزی در دوره «تحول و تعالی قوه قضائیه» نیز با سیاست‌های دادگستری کل استان البرز ادامه خواهد داشت و قطعاً اجاره تعدی غیرقانونی به اراضی کشاورزی را نمی‌دهیم.

کد خبر 6090651

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • فناوری‌های نوین برای مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز استفاده شود