Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: طی چند سال گذشته، حدود ۱۷ اختراع در دانشگاه صنعتی کرمانشاه به ثبت رسیده است.

وحید عباسی، مدیر دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: اعضای هیئت علمی این دانشگاه تا سال ۱۳۹۸ حدودا ۱۷ اختراع را به ثبت رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عباسی افزود: طراحی دستگاه تولید هیدروکسی گاز برای استفاده در موتور احتراق داخلی جهت احتراق بهتر، تخته پاک‌کن اتوماتیک مکاترونیکی، فرآیند سنتز مایع یونی دو جزئی از لاکتیک اسید و دی‌اتانول آمین، پیستون جهت افزایش بازده حرارتی موتور، دستگاه خشک‌کن در سرویس‌های بهداشتی، دزیمتر اشعه گاما، طراحی و ساخت فیلتر میانگذر دو بانده میکرواستریپ با استفاده از رزوناتور‌های امیدانس پله‌ای کویل شده و رزوناتور‌های SPIRAL مطابق با استاندارد‌های IEEE برای فیلترینگ در سیستم‌های بی‌سیم، از جمله این اختراعات هستند.


مدیر دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه صنعتی کرمانشاه ادامه داد: اختراع میکروراکتوری برای حذف رنگ از پساب با الگوی اختلاط دورانی، برج دیواره مرطوب مینیاتوری، طرح افزایش بازده توربین گازی با استفاده از پیش سرد کن، طراحی و ساخت فیلتر میانگذر دو بانده میکرواستریپ با استفاده از رزوناتور‌های امیدانس پله‌ای کویل شده و ساختار نامتقارن برای عملکرد در سیستم‌های بی‌سیم مطابق با فرکانس‌های WLAN، طراحی و ساخت فیلتر‌های میانگذر باند باریک میکرواستریپ با استفاده از یک ساختار پایه و رزوناتور‌های امیدانس پله‌ای کویل شده و رزوناتور حلقه باز برای عملکرد در سیستم‌های بی‌سیم مطابق با فرکانس‌های WLAN، هم از اختراعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه است.


وی بیان کرد: سنسور میکرواستریپ با بکارگیری رزوناتور پله‌ای بهینه شده برای تشخیص ثابت دی‌الکتریک، دستگاه دنبال کننده خورشیدی دو محوره میکروکنترولری، ترکیب بازدارنده هیدرات گازی، دستگاه لختی دورانی سنج، بهبود عملکرد موتور احتراق داخلی با تغییر درماتیفولد دود جهت احتراق بهتر، هم از جمله اختراعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه هستند.


عباسی اذعان کرد: علاوه بر این، پژوهشگران دانشگاه صنعتی کرمانشاه در حال تلاش برای ثبت اختراعات جدیدی در بخش پژوهش و فناوری هستند و سعی دارند با ادامه این روند، ارتباط دانشگاه با صنعت را تقویت کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی کرمانشاه ارتباط دانشگاه با صنعت کارآفرینی دانشگاه صنعتی کرمانشاه پله ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۶۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی

سجاد دادفر با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری فراوان کرمانشاه، گفت : کرمانشاه استانی سرشار از ظرفیت‌های گردشگری در حوزه‌های مختلف طبیعت گردی، روستاگردی، فرهنگی، تاریخی، دفاع مقدس و مذهبی است. 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی کرمانشاه تاکید کرد: با وجود اینکه ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه در حوزه گردشگری بسیار زیاد است، اما متاسفانه تاکنون رشته گردشگری در کرمانشاه راه اندازی نشده است. 

وی به توجهی که در سال‌های اخیر به مقوله گردشگری در کرمانشاه شده اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه استاندار کرمانشاه، گردشگری را به عنوان اولویت توسعه استان معرفی کرده و از طرفی در سطح کلان کشوری نیز نوع نگاه از اقتصاد نفتی به سمت شاخص‌های دیگر تغییر یافته، ما نیز در دانشگاه رویکرد توجه به گردشگری را در دستور کار قرار داده ایم. 

دادفر از آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی خبرداد و افزود: پروسه اخذ مجوز راه اندازی این رشته از وزارت علوم را آغاز کرده ایم و امیدواریم با پیگیری و حمایت مسئولین استانی در ماه‌های آینده آن را به سرانجام برسانیم. 

وی تاکید کرد: در کنار اقداماتی که برای اخذ مجوز راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی آغاز شده، فراهم کردن زیرساخت‌های لازم همچون جذب اساتید این رشته در دستورکار قرار گرفته است. 

وی افزود: باتوجه به اینکه در این استان حدود ۴۲۰۰ اثر تاریخی از ادوار مختلف وجود دارد و این استان را به یکی از غنی‌ترین استان‌های کشور در حوزه آثار تاریخی تبدیل کرده، طی سال‌های گذشته رشته باستان شناسی در دانشگاه رازی ایجاد شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)