Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجوی دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: سامانه تبلیغات انتخاباتی به همت دانشجویان نخبه دانشگاه‌های صنعتی شریف، صنعتی اصفهان و صنعتی کرمانشاه طراحی شده است.

جمال موسوی بیدله، دانشجوی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: دانشجویان دانشگاه‌های صنعتی شریف، صنعتی اصفهان و صنعتی کرمانشاه پیرو رهنمود‌های مقام معظم رهبری مبنی بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، سامانه‌ای مختص تبلیغات انتخاباتی با ویژگی‌های منحصر بفردی طراحی کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


موسوی بیدله افزود: کاهش چشمگیر هزینه‌های مربوط به تبلیغات کاندیداها، امکان استفاده از سرویس‌های شبکه داخلی کشور، دوستدار محیط زیست (به واسطه کم کردن مصرف کاغذ در فرایند تبلیغات)، برقراری ارتباط مستقیم مردم با کاندیداها، دخیل کردن مردم و نخبگان در تصمیمات کاندیدا‌ها و شناخت شرایط، ظرفیت‌ها و مشکلات موجود، از جمله ویژگی‌های این سامانه هستند.


سرپرست تیم طراح سامانه تبلیغات انتخاباتی اظهار کرد: علاوه بر آن، این سامانه بستری مناسب برای شناخت کاندیدا‌های اصلح و هدفمند است و بستری مناسب برای معرفی کاندیدا‌هایی است که اصلحیت لازم را دارند، اما به واسطه هزینه‌های کمی که برای تبلیغات انجام می‌دهند از نگاه مردم دور مانده اند.


وی بیان کرد: این سامانه برای هر کاندید یک اپلیکیشن اختصاصی ارائه می‌دهد که از طریق نصب آن، مردم می‌توانند تمام مواردی که برای شناخت کاندیدا‌ها نیاز است را مشاهده کنند و همچنین به هر کاندید یک کنسول مدیریتی تحت وب ارائه می‌شود که به راحتی در هر زمانی می‌توانند محتوای ارائه شده در اپلیکیشن را مدیریت کنند.


موسوی بیدله خاطرنشان کرد: امیدواریم به واسطه وجود چنین سامانه‌هایی هزینه‌های سنگین انتخاباتی کاهش یابد و مردم بتوانند کاندیدا‌های اصلح را تشخیص داده و با انتخابی درست گامی موثر در عمران و آبادانی کشور بردارند. علاقه مندان می‌توانند برای مشاهده این سامانه و امکانات آن به آدرس اینترنتی shora.parsidal.ir مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی کرمانشاه انتخابات 1400 تبلیغات انتخاباتی تبلیغات انتخاباتی صنعتی کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۸۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است

معاون وزیر نیرو گفت: تاکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم همچنان توسعه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت نیرو، محمود کمانی درباره روند توسعه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در مدارس کشور، اظهار کرد: سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای با سازمان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش داشتیم تا سامانه‌های خورشیدی در مدارس کشور توسعه پیدا کنند؛ این تفاهم‌نامه بین سازمان توسعه مدارس، سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) و خیرین مدرسه‌ساز منعقد شده است که خیرین علاوه بر ساخت مدارس، هزینه‌های احداث نیروگاه‌های خورشیدی بر روی پشت بام مدارس را هم متقبل شوند.

وی ادامه‌داد: ساتبا برق تولیدی این نیروگاه‌ها را با نرخ مناسب می‌خرد و عواید حاصل از برق تولیدی به تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس کمک بزرگی می‌کند. استان قم در این زمینه پیشتاز است و ۱۱ مدرسه در این استان به سامانه‌های خورشیدی تجهیز شده است.

کمانی با اشاره به افتتاح سه سامانه ۲۰ کیلوواتی در مدرسه خیرساز «غلامرضا زیرک» در شهر قم، ابراز امیدواری کرد ساخت سامانه های خورشیدی در مدارس توسعه پیدا کند، زیرا ظرفیت فوق العاده‌ای در کل کشور وجود دارد، این امر زمینه فرهنگ‌سازی دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور را فراهم می‌کند و به تولید برق پاک کمک می‌کند؛ هم اکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور وجود دارد که نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم توسعه پیدا کنند.

معاون وزیر نیرو با اشاره به برنامه توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور، اظهار داشت: در کنار مدل‌های مختلفی که وزارت نیرو و ساتبا برای توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر شامل نیروگاه‌های بزرگ و بخش صنعت دارد، ساخت نیروگاه‌های کوچک مقیاس را در حوزه مدارس و نیز نهادهای حمایتی در حال پیگیری هستیم.

وی درباره جزئیات ساخت هشت‌هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه های تجدیدپذیر در دست ساخت در کشور، بیان‌داشت: ما برای ۲ بسته نیروگاهی از شورای اقتصاد مجوز گرفته‌ایم که شامل یک بسته چهار هزار مگاواتی و بسته چهار هزار و ۵۰۰ مگاواتی است؛ مناقصه‌های مربوط به آن در سال گذشته، برگزار و برندگان آن اعلام و از این حجم نیروگاهی، ساخت ۲۵۰ مگاوات در استان قم قرار دارد که در چند ساختگاه در حال پیگیری است؛ امیدواریم با تخصیص زمین، احداث این نیروگاه ها به‌زودی شروع شود.

بر اساس هدف‌گذاری انجام شده، قرار است نیروگاه‌های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره‌برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

لازم به ذکر است، تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت پنج سال منعقد شده است.

هدف از امضای این تفاهمنامه، ساخت سامانه‌های خورشیدی مقیاس کوچک و پاک توسط خیرین و سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی در مدارس کشور و توسعه فرهنگ بکارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق در جامعه معلمان و دانش آموزان است. با اجرای این تفاهم‌نامه‌، نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت دست‌کم ۲۰ کیلووات و غیرانشعابی در ۲۰ هزار مدرسه منتخب کشور با سرمایه‌گذاری خیرین برای انتفاع مدارس ساخته می‌شوند.

کد خبر 748490

دیگر خبرها

  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته علوم انسانی می‌شوند
  • تدارک ۶۴۵ شعبه اخذ رأی برای دور دوم انتخابات
  • رژیم صهیونیستی در کف میدان شکست خورده است
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • حمایت شورای هماهنگی تبلیغات از اعتراضات دانشجویی علیه اسراییل
  • طوفانی که پرده از چهره غرب کنار زد
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم