Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه،  هشت نفر از پژوهشگران دانشگاه صنعتی کرمانشاه در فهرست پژوهشگران پراستناد ۲ درصد برتر جهان قرار گرفتند.۸ پژوهشگر کرمانشاهی در میان پراستنادترین پژوهشگران دنیا

براساس این گزارش، برای دومین سال متوالی، «مؤسسه مندلی» وابسته به پایگاه انتشاراتی «الزویر» به همراه محققینی از دانشگاه استنفورد، فهرستی از پژوهشگران پراستناد جهان براساس داده­‌های پایگاه استنادی معتبر «اسکوپوس» که یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین پایگاه‌­های اطلاعاتی جهان است، تهیه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این ارزیابی داده­­‌های پایگاه استنادی اسکوپوس از سال ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۰ مورد بررسی قرار گرفته، افزود: شرط ورود پژوهشگران به فرایند ارزیابی، انتشار حداقل ۵ مقاله در پایگاه استنادی اسکوپوس بوده است. همچنین داده‌­ها در ۵ حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۶ رشته طبقه‌بندی شده است.

امسال نیز ۲ لیست از پژوهشگران پراستناد تهیه شده است. در لیست اول پژهشگران پراستناد ۲ درصد برتر در تمامی رشته‌ها براساس تعداد استنادات تا پایان سال ۲۰۲۰ بررسی شده که در این لیست نام ۳ نفر از پژوهشگران دانشگاه صنعتی کرمانشاه به چشم می‌خورد.

در لیست دوم که شامل پژوهشگران پراستناد ۲ درصد برتر بر اساس تعداد استنادات دریافتی صرفاً در سال ۲۰۲۰ در حوزه‌های موضوعی مربوطه است، ۸ پژوهشگر از دانشگاه صنعتی کرمانشاه حضور دارند.

گفتنی است، نتایج این ارزیابی علاوه بر پایگاه الزویر در مجله Plos Biology در مقاله‌ای با عنوان "August ۲۰۲۱ data-update for "Updated science-wide author databases of  standardized citation indicators" منتشر شده است.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه دانشگاه پژوهشگران پژوهشگر کرمانشاهی دانشگاه صنعتی فارس فارس کرمانشاه پژوهشگران پراستناد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۴۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجدان بیدار دانشگاهیان جهان در مقابل نسل کشی غزه خروشید

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی زلفی‌گل با انتشار پست هایی در خصوص خیزش دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا صفحه مجازی خود اعلام کرد: وجدان بیدار دانشگاهیان دانشگاههای جهان در مقابل درندگی، نسل کشی، کشتن غیر نظامیان، بانوان و کودکان در غزه خروشید.

وی همچنین در پست های دیگری عنوان کرد: «وقتی که آزادی در دانشگاه لگد مال می شود و حمایت و دفاع از مظلوم جرم تلفی می شود، به حرمت دانشگاه و دانشگاهیانمان در ایران عزیز اسلامی می بالیم. یورش پلیس آمریکا به تجمع دانشجویان این بار در دانشگاه تگزاس، تظاهرکنندگان تنها خواستار توقف نسل کشی در غزه هستند.

بنی آدم اعضای یکدیگرند

که در آفرینش ز یک گوهرند

چو عضوی به درد آورد روزگار

دگر عضوها را نماند قرار

این اعتراضات حکایت از وجدان بیدار دارد، مسئولین آمریکا، به ندای وجدانتان گوش دهید، درندگی، نسل کشی، کشتن غیر نظامیان، بانوان و کودکان دور از شان بشر و بشریت است، یادتان باشد، خیلی زود دیر می شود.

امان از وقتی که خدا بخواهد و امان از وقتی که خدا نخواهد، عزت و ذلت دست خداست، خداوند قدرت مطلق است، با خدا در نیفتید، خدا را باور کنید، خداوند با مظلومان است، خون مظلوم تاوان سختی دارد.»

وی همچنین صبح امروز در میان جامعه دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد: وقتی جامعه دانشگاهی دنیا در مقابل جنایت‌های اسرائیل بایستند حتما معادله عوض می‌شود و دنیا در مقابل این نسل‌کشی موضع‌گیری خواهد کرد و سازمان‌های بین‌المللی تصمیمات جدی‌تری خواهند گرفت.

وی تأکید کرد: از همه دانشگاه‌های کشور و دنیا می‌خواهم در مقابل نسل‌کشی در غزه، درندگی و کشتن غیرنظامیان زنان و کودکان از خود حساسیت نشان دهند.

کد خبر 6089649

دیگر خبرها

  • ستاره‌شناسان قوی‌ترین شواهد برای سیاره نهم را کشف کردند
  • دانشگاهیان آزادی‌خواه در سراسر دنیا به پا خاسته‌اند
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • نیروهای امنیتی ما در بدترین شرایط اجازه ورود به دانشگاه‌ها را ندارند
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • واکنش وزیر علوم به یورش پلیس آمریکا به دانشجویان
  • وجدان بیدار دانشگاهیان جهان در مقابل نسل کشی غزه خروشید
  • انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته