Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه‌های استان کرمانشاه در نامه‌ای به رئیس جمهور خواستار انتخاب فردی لایق برای استانداری کرمانشاه شدند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، دانشگاه‌های رازی، فرهنگیان، صنعتی و آزاد کرمانشاه در نامه‌ای به رئیس جمهور خواستار انتخاب استانداری لایق و متعهد برای استانداری کرمانشاه به دلیل شرایط خاص این استان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سید ابراهیم رئیس الساداتی رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران سلام

 همانگونه که مستحضر هستید، استان کرمانشاه از نظر استراتژی کی منطقه بسیار مهمی برای کشور محسوب میشود لذا در مناطق مرز ی مشکلات اقتصادی به مشکلات امنیتی تبدیل خواهد شد و همچنین دارای پتانسیل بالا در زمینهها ی کشاورزی، صنعتی و سرشار از منابعطبیعی و خدادادی م ی باشد. تاری خ کهن این دی ار گویای حضور مردمان  غیور و همیشه حاضر در صحن ههای مهم کشور است.

 

اما اکنون به سبب مدیریت ضع یف استانی و عدم استفاده صحیح از این منابع با ارزش، در چند سال اخیر شاهد رکود اقتصادی و بحرانبیکاری در این استان هستیم؛ طبق گزارش مرکز آمار ایران، استان کرمانشاه در رتبه اول شاخص فلاکت در کشور جای دارد که نشان دهندهوضع تورم موجود و بحران بیکار ی جوانان استان است.

 

طبق این گزارش نرخ بیکاری استان کرمانشاه در بهار امسال ۱۴.۷ درصد، و متوسط نرخ بیکاری کشور ۸.۸ درصد بوده است که بر ایناساس نرخ بیکاری کرمانشاه ۵.۹ درصد از میانگین کشور بالاتر می  باشد.

 

این شرایط خاص و مشکلات موجود در استان، از جمله وضعیت بد معیشتی خانوار، بی کاری جوانان)وجود ۱۵۵ هزار نفر بیکار در کرمانشاه(،تعطیلی بخش وسیعی از واحدهای صنعتی، وضعیت نابسامان خصوصی سازی پالایشگاه ،

 

بلا تکلیف ماندن اوضاع منوریل شهر کرمانشاه که با مدیریت اشتباه پول مردم به آتش کشیده شده است، زیرساختهای ضعیف شهری ودیگر موارد، نیازمند  انتخاب مدیری با این ویژگی  ها است؛  _بومی استان کرمانشاه باشد که استان را به خوبی بشناسد   _توانمند و انقلابی باشد، تا بتواند با عملکرد جهادی خود سایه شوم فقر و معضل بیکاری را از این استان زیبا کنار بزند 

  _جهادی و نترس عمل کند 

  _برنامه و کارنامه داشته باشد 

  _برقراری امکانات و بستر مناسب برای تفریح و ورزش جوانا ن

  _داشتن شفافیت در امور اقتصادی و عدم لابی  گری

 

خواهشمند است حضرتعالی با انتخاب دقیق و انقلابی خود، فرد ی شایسته و متعهد را برای استانداری کرمانشاه منصوب کنید که بتواند ظرفیت عظیم این استان را شکوفا و آرمانهای انقلاب اسلامی  را تحقق ببخشد.

 

تشکل‌های امضا کننده:

 _بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه 

 _بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه 

 _بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی کرمانشاه 

 _بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلا می واحد کرمانشاه 

 _بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه 

_ شورای تبیین مواضع بسیج  دانشجویی کرمانشاه 

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرمانشاه دانشگاه استاندار بسیج دانشجویی دانشگاه استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۴۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • ادعای متوهمانه و عجیب مشاور اوباما درباره خیزش دانشجویی در این کشور
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران درحمایت از دانشجویان آمریکا
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران در حمایت از خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور