Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@22:57:34 GMT

دانشگاه صنعتی کرمانشاه دارای هشت شرکت فناور است

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۲۷۷۱۷

دانشگاه صنعتی کرمانشاه دارای هشت شرکت فناور است

علیرضا دودمان تیپی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: رشته‌های جدید در دانشگاه صنعتی کرمانشاه ایجاد شده و با توجه به پیگیری‌های متعدد شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ایجاد رشته‌های تحصیلی جدید در این دانشگاه موافقت شده است.

وی افزود: رشته مهندسی کامپیوتر، گرایش هوش مصنوعی و رباتیک در مقطع کارشناسی ارشد و رشته مهندسی فتونیک در مقطع کارشناسی ارشد به رشته‌های تحصیلی این دانشگاه اضافه شد و از سال تحصیلی ۱۴۰۱ در این رشته‌ها دانشجویان تحصیلات تکمیلی پذیرش می‌شوند و ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته کامپیوتر ۱۵ نفر و فتونیک ۱۲ نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه تصریح کرد: دانشگاه صنعتی با ۲۵ هزار متر مربع فضای آموزشی، ۲ هزار متر مربع کتابخانه، ۶ هزار متر مربع آزمایشگاه و فضای کارگاهی، چهار دانشکده مصوب، ۱۰ گروه آموزشی، ۱۰ رشته کارشناسی مهندسی، ۱۱ رشته تحصیلات تکمیلی، ۶۵ نفر اعضای هیئت علمی، ۱۰ نفر دانشیار، چهار نفر دانشمند جز یک درصد برتر دنیا و هشت نفر دانشمند جز ۲ درصد دانشمند برتر دنیا فعالیت می‌کند.

دودمان تیپی خاطرنشان کرد: ارائه یک هزار و ۲۰۰ مقاله اعضای هیئت علمی، ۱۶۰ طرح پژوهشی و ۴۵ طرح قراردادهای خاتمه یافته با صنایع، هشت واحد فناور و ۲ شرکت دانش‌بنیان در حال فعالیت است که در راستای فعالیت‌های دانش‌بنیان سیاست‌های خوبی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه در جریان و در دست اجرا است و تعداد ۲۰ اختراع و ۳۲ کتاب چاپ شده و ۷۴ مقاله پر استناد از دستاوردهای دانشگاه صنعتی کرمانشاه بوده که تعداد مقالات پر استناد نسبت به جمعیت هیئت علمی دانشگاه، نشان دهنده سطح ممتاز شاخص‌های پژوهشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در کشور است.

وی بیان کرد: در سال گذشته ۶ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه دوره فرصت مطالعاتی خود را شروع کرده که در این دوره نیازهای پژوهشی صنعت استان تعریف شده و در مدت گذراندن دوره فرصت مطالعاتی، توسط هیئت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، رفع مشکل می‌شود و تفاهم‌نامه‌های متفاوتی با دانشگاهه‌های کشورهای دیگر منطقه و جهان منعقد شده که از آنها می‌توان به کانادا، ایتالیا، پرتغال، هلند، انگلیس و آلمان اشاره کرد با دانشگاه‌های عراق، ترکیه، روسیه، قطر و هند نیز در منطقه تفاهم‌نامه‌هایی به امضا رسیده است.

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه بیان کرد: از سال ۹۹ دانشجوی خارجی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه پذیرش شده که در رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی و مهندسی برق در ۲ گرایش از کشور افغانستان بودند که از وزارت علوم ایران بورسیه شده‌اند معرفی و در حال تحصیل هستند.

کد خبر 5492906

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه دانشگاه صنعتی کرمانشاه شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی بوشهر کرمانشاه هدفمندی یارانه ها احتکار آلودگی هوا گرد و غبار ویروس کرونا تنظیم بازار آمار کرونا کالاهای اساسی خطبه های نماز جمعه مشهد خراسان رضوی گرد و خاک دانشگاه صنعتی کرمانشاه هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۷۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آن‌ها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته او، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

دیگر خبرها

  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد